Neon Challenge

Een te gekke run over diverse afstanden. Verkleed, Verlicht en Neon. De drie belangrijkste ingrediënten van deze run welke je kunt voltooien in de maand juni. Het gaat hierbij niet om de snelheid maar om de sfeer en de beleving! Loop deze run in de avond en laat je fantasie de vrije loop!

 

Neon Challenge

Ein großartiger Lauf über verschiedene Strecken. Dress up, beleuchtet und Neon. Die drei Hauptzutaten dieses Laufs, die Sie im Juni absolvieren können.

Es geht nicht um die Geschwindigkeit, sondern um die Atmosphäre und die Erfahrung!

Führen Sie diesen Lauf am Abend durch und lassen Sie Ihrer Fantasie freien Lauf!

Neon Challenge

An awesome run over various distances. Dress up, Lit and Neon. The three main ingredients of this run which you can complete in the month of June. It's not about the speed, but about the atmosphere and the experience! Walk this run in the evening and let your imagination run wild!

 

De Neon Challenge

Niet alleen overdag genieten van deze fraaie medaille maar ook 's nachts in het donker! De Flamingo zal je ook in het donker doen herinneren aan je bijzondere prestatie!

De inschrijfkosten voor deze challenge bedragen slechts 12,99. Kinderen tot en met 12 jaar lopen zelfs mee voor slechts 9,99! Maak je verzameling compleet met deze unieke Neon Challenge!

 

De afbeelding hiernaast is hoe de medaille er daadwerkelijk uit komt te zien in het donker!

 

We krijgen met regelmaat verzoeken om een medaille te ontwerpen maar zelden wordt er een fraaie tekening meegestuurd. Jolein van 9, gek van flamingo's, stuurde ons dit fraaie ontwerp met het verzoek om hier iets leuks van te maken! Dit heeft de Neon Run opgeleverd met afstanden voor zowel kinderen als volwassenen!. 1km, 2km voor de jeugd en de 7,5 km, 10EM en 21.1 km. Uiteraard zal Jolein als eregast meelopen!kst te typen.


Startnummer Neon Challenge
Afbeelding – 140,8 KB

Download hier uw startnummer!