Met een beperkt aantal startplaatsen en dus een kleine selecte groep lopers hebben we toch een mooi bedrag op kunnen halen voor "Run to Fight Cancer"

1419,- Euro!

Met z'n allen staan we sterk(er)!


Run to fight cancer

In juli staat Stichting Fight Cancer centraal. Deze stichting zet zich in om fondsen te werven om baanbrekend wetenschappelijk onderzoek te financieren via KWF Kankerbestrijding.

 

Op 4 juli vindt de eerste editie van de LoveLife run plaats in Breda. Dit is een run waarin (ex-) kankerpatiënten samen met hun naasten en zorgverleners 5km door Breda rennen. Om deze mensen een hart onder de riem te steken en Stichting Fight cancer te steunen, is deze medaille speciaal door Virtualgoals voor dit doel ontworpen. Het gaat bij deze run niet om de snelheid, maar om het inzamelen van geld voor kankeronderzoek.

Zo wordt 10% van de geworven fondsen, na aftrek van de gemaakte kosten voor het event die zo laag mogelijk zijn gehouden, besteed aan een lokaal project van het Amphia Ziekenhuis in Breda. Dit project gaat over meer bewustwording over het belang van werk bij of na kanker. De overige 90% aan donaties komt ten goede aan een onderzoek van Winette van der Graaf en Olga Husson; Oorzaak en impact van behandeling en begeleiding bij patiënten in de leeftijd 18-39 jaar (Adult Young Adolescents, AYA’s).

 

Over Fight cancerIn totaal krijgen in Nederland meer dan 118.000 mensen per jaar kanker. Onder het motto “Love Life. Fight cancer”, wil Fight cancer mensen inspireren om samen in actie te komen voor meer wetenschappelijk kankeronderzoek. Zo worden jaarlijks diverse events georganiseerd om geld in te zamelen, met als doel een wereld waarin kanker hopelijk in de toekomst geen dodelijk ziekte meer hoeft te zijn. Het LoveLife run concept, waarvan de piloteditie plaatsvindt in Breda, zal bij succes landelijk verder worden uitgerold.

 

Wij bieden jullie de mogelijkheid om in eigen omgeving mee te lopen met dit fantastische initiatief en zodoende op unieke wijze, op afstand, deze toppers nog eens extra te steunen met jullie deelname. Let wel dat de inschrijving zeer beperkt zal zijn! Op = Op. De inschrijfkosten voor deelname aan dit evenement bedragen 12,99, hier is de verzending van de medaille bij inbegrepen. Tevens bestaat de mogelijkheid om een vrijwillige extra donatie te doen aan Stichting Fight Cancer

 

Het volledige bedrag van de inschrijving zal door VirtualGoals worden gedoneerd aan Stichting Fight Cancer

 


Kijk voor alle informatie over Stichting Fight Cancer en Love Life Run 2021 op pagina: https://www.fightcancer.nl/event/love-life-run