De 4 Seizoenen Challenge!

Hoe gaaf is dat! Elk seizoen een nieuwe challenge, een nieuwe uitdaging en een fantastische, seizoensgebonden, medaille als beloning

We begonnen met de Winterchallenge. Deze werd gekenmerkt door zachte temperaturen, veel wind en regen, alles behalve winters weer. Toch werden we toch verrast met een paar fantastisch winters witte dagen, en er kon zowaar worden geschaatst!

De Springchallenge kende ook allerlei weertypes, we hebben warmte gehad, kou, hagel, buien met sneeuw. We gingen massaal op zoek naar de inmiddels bekende kievitsbloem, en hij werd gevonden ook!

De Summerchallenge staat in het teken van de zomer. Van zomerse temperaturen, verkoeling aan het water of misschien ontstaat langzaam de mogelijkheid weer om te genieten van een vakantie en voltooi je de challenge aldaar. 

We sluiten de vier Seizoenen Challenge af met de Autumn Challenge. Een challenge door de natuur, over het strand of waar je dan ook maar wilt genieten van dit fantastische jaargetijde!

Mocht je de Winterchallenge, Springchallenge of de Summerchallenge  hebben gemist, geen zorgen, deze kunnen nog altijd worden ingediend!


Download hier uw startnummer!

Download hier uw startnummer!

Download hier uw startnummer!

Startnummer Spring Challenge Print Docx
Afbeelding – 220,5 KB
Startnummer Summer Challenge
Afbeelding – 166,5 KB
Startnummer Autumn
Afbeelding – 250,4 KB