2020 A Year to Remember

Na een aantal zeer succesvolle Virtuele Challenges hebben wij met VirtualRunners uit Emmen in de maanden Oktober/November/December de “2020 A Year to Remember” Challenge  ingepland. Een zogenaamde 30 minuten Challenge. VirtualRunners roept zoveel mogelijk mensen op om in oktober/november en december 30 minuten stil te staan bij het jaar 2020. Een jaar waarin ontzettend veel is gebeurd, waar we hebben moeten knokken, hebben moeten overleven. Helaas heeft niet iedereen de strijd mogen winnen en we zijn er nog steeds niet. Met deze challenge lossen we Corona niet op maar we laten er wel mee zien dat we er na maandenlange strijd nog steeds staan, met en voor elkaar!

 

Op 6 oktober, Nationale Coronaherdenkingsdag (Nederland) , proberen we zoveel mogelijk mensen er toe aan te zetten om op deze dag 30 minuten in te vullen voor 2020. Dit kan en mag op diverse manieren. Denk hierbij aan wandelen, hardlopen of gewoon een gezellig samenzijn met familie. Deze “Challenge”  kan overigens de gehele maand oktober worden ingevuld

Inschrijfkosten voor deze challenge bedragen slechts 12,99. Hierbij inbegrepen is de unieke herinnering welke iedere deelnemer krijgt toegezonden. Een wereldbol in de vorm van het virus met daarbij een aantal symbolen welke onlosmakelijk verbonden zijn met het jaar 2020. Een bijzondere herinnering  voor later!

Meer info is terug te vinden op onze facebookpagina:

 

https://www.facebook.com/VirtualGoals.nlStartnummer
Afbeelding – 116.6 KB